Policie hledá svědky tragické nehody u Prackovic! Zejména řidiče dodávky
FOTO: HZS ÚSTECKÉHO KRAJE
Ústí nad Labem

Prackovice nad Labem - Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo kolem poledne dne 23. dubna 2021 na silnici I/30 u obce Prackovice na Litoměřicku. Při nehodě tří vozidel přišel jeden člověk o život a tři lidé byli zraněni.

Kriminalisté žádají svědky, kteří viděli průběh nehody, případně jej zaznamenali na auto kameru, aby poskytli policii součinnost a obrátili se na 2. oddělení obecné kriminality Litoměřice, ul. Eliášova 7, případně informace poskytli prostřednictvím linky 158.

"Podle dosud zjištěných poznatků měla na místo nehody přijet jako první dodávka bílé barvy, zvláště svědectví osádky tohoto vozidla by mohlo být velice důležité pro objasnění okolností a příčiny nehody. Za pomoc všem svědkům předem děkujeme," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru