Plavec  Jan Šefl splnil limit! Ústí bude mít na letní olympiádě zastoupení
Zdroj foto: Ústecká akademie plaveckých sportů
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Píše se historie ústeckého plavání !!! Senzační zpráva letí ze slovenského Šamorína, kde na mítinku ORCA CUP plavec Ústecké akademie Jan Šefl splnil limit A na letní olympijské hry v Tokiu. Tuto informaci v pátek 30. dubna před sedmou hodinou večerní na svých stránkách zveřejnila Ústecká akademie plaveckých sportů.

„Honza se stal historicky prvním ústeckým plavcem, který bude reprezentovat naše město a Českou republiku na největším sportovním svátku světa. Honza se připravuje pod vedením trenéra Jana Kreníka. Tak Honzíkové velká gratulace a my doma v Ústí to jdeme oslavit .  Zároveň chceme poděkovat městu Ústí nad Labem za finanční podporu a Městským službám Ústí nad Labem za vytvoření skvělých podmínek při přípravě Jana Šefla,“ uvedla akademie na svých stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru