Střekov - Na žádost operačního střediska městské policie byla v středu 19.5.2021 ve 21.45 hodin vyslána hlídka strážníků do ulice  Truhlářova, kde na hlídku čekala oznamovatelka, která strážníkům sdělila, že v ulici Žukovova napadl středně velký pes srnu.  

Na místě bylo zjištěno od oznamovatelky, že žena se psem, kterého neměla na vodítku a který napadl srnu, zašla do místní ubytovny v ulici  Truhlářova.  Oznamovatelka dále uvedla, že ženu se psem bezpečně pozná, proto hlídka nejprve provedla kontrolu místa, kde mělo dojít k napadení zvířete, a to z důvodu možného poskytnutí veterinárního ošetření. Zde byla zjištěna, na parkovací ploše již uhynulá srna, která silně krvácela z krku.  Posléze se na místo dostavila neznámá žena, která uvedla, že pes, který srnu usmrtil, byl její. Po ztotožnění ženy, bylo osobě sděleno, že celé záležitost bude po zadokumentování  předána k řešení příslušnému správnímu orgánu. Přes operační středisko městské policie  byl na místo přivolán člen mysliveckého sdružení,  z důvodu odklizení kadáveru a hlídka Policie ČR, která si případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru