Do kontejneru na textil se dobývaly dvě ženy, jedna z nich skončila v poutech
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 29. května ve 12 hodin byla vyslána hlídka strážníků do ulice Školní, kde se nachází kontejner na nepotřebný textil a dle oznámení na ťísňovou linku městské policie se do tohoto kontejneru měly dobývat dvě ženy.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se skutečně do odpadové nádoby snaží dostat jedna žena a druhá ji v tom pomáhá. Obě ženy byly na místě vyzvány k prokázání totožnosti a seznámeny s důvodem příjezdu hlídky na místo.

Při kontrole totožnosti bylo u jedné z nich zjištěno, že má soudně uložený trest zákazu pobytu na území České republiky. Čtyřiatřicetiletou ženu, původem ze Slovenska, hlídka proto na místě omezila na osobní svobodě, pro podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Strážníci na místo přivolali hlídku PolicieČR, která so dotyčnou převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru