Muži seděli na lavičce a popíjeli, alkoholový dýchánek se jim prodražil
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 2.6.2021 v dopoledních hodinách, vykonávala hlídka strážníků pochůzkovou činnost v ulici Stříbrnická, zaměřenou nad dodržováním obecně závazných vyhlášek města a jiných právních norem a předpisů.

Při kontrole ulice Jizerská si hlídka všimla dvou neznámých osob, sedících na lavičce a popíjející alkoholický nápoj. Strážníci k neznámým osobám přistoupili, a vyzvali je k prokázání totožnosti a zároveň je upozornila na jejich protiprávní jednání, kterého se dopouštěli tím, že konzumovali alkoholický nápoj na veřejně přístupném místě, kde je to obecně závaznou vyhláškou zakázáno. Z předložených dokladů totožnosti bylo zjištěno, že se jedná o obyvatele Ústí nad Labem.

Jelikož oba přestupci středního věku své protiprávní jednání uznali, byli hlídkou strážníků na místě vyřešeni v příkazním řízení a pokuty jim uložené, strážníkům na místě zaplatili. Po vyřešení přestupku a řádném poučení dle zákona, byli oba muži z místa vykázáni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru