Opilý šofér nadýchal skoro dvě a půl promile, navíc má zákaz řídit. Vystřízlivět musel v cele
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Neštěmičtí policisté v sobotu večer při dopravní kontrole zastavili v ulici Opletalova 26letého řidiče. Již při prvotní komunikaci bylo zjevné, že řidič před jízdou pil alkohol.

Policisté proto řidiče vyzvali k dechové zkoušce, která toto podezření potvrdila. Řidič nadýchal 2,4 promile. Následným prověřením v dostupných evidencích bylo zjištěno, že má rovněž vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel.

"Řidič byl zadržen a převezen do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a Maření výkonu úředního rozhodnutí," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru