Patnáctileté dívky pily na veřejnosti alkohol, obě nadýchaly přes jedno promile
Ilustrační foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 30.8.2022 v 21,45 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Šaldova a následně do ulice Masarykova, kde se dle anonymního oznámení měla pohybovat skupina mladistvých, z níž dvě děvčata se měla nacházet pod vlivem alkoholu.

Na místě hlídka zjistila skupinu osob pod vlivem alkoholu a při jejich lustraci bylo zjištěno, že dvě patnáctileté dívky skutečně požily alkoholický nápoj. Obě nezletilé strážníkům uvedly, že si zakoupily láhev rumu, kterou vypily společně s Coca colou. Ve které prodejně si alkohol zakoupily, obě podnapilé dívky odmítly hlídce sdělit. Po tomto zjištění, byly obě slečny vyzvány k dechové zkoušce přístrojem DRÄGER, kdy u nich bylo přístrojem naměřeno 1,13 promile alkoholu v dechu a u druhé dívky 1,32 alkoholu v dechu.

Obě slečny byly ve věci dle zákona řádně poučeny a vzhledem k jejich věku, byly následně služebním vozidlem městské policie převezeny do místa trvalého bydliště, kde byly předány svým zákonným zástupcům. Matky obou děvčat byly hlídkou strážníků ve věci dořešení případu řádně poučeny s tím, že celá věc bude postoupena OSPOD MmÚL.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru