Na trati mezi Lovosicemi a Ústím bude výluka, místo vlaků pojedou autobusy
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko, Litoměřicko - Provozovatel dráhy Správa železnic, s. o., informuje o plánované výluce na železniční trati 090 (Praha) - Roudnice nad Labem - Ústí nad Labem - (Děčín) (a zpět), která bude probíhat v úsek Lovosice - Prackovice nad Labem - Ústí nad Labem jih ve dnech 20. 12. a 13. října 2022 (středa a čtvrtek), vždy od 07:00 hodin do 14:00 hodin.

Účelem této výluky je provozní údržba na jedné ze dvou traťových kolejí ve vyloučeném úseku.

  • Po dobu výluky budou Os vlaky 6902, 6943, 6904, 6909, 6944, 6945, 6906, 6911, 6910, 6913, 6948 a 6915 v úseku Lovosice – Ústí nad Labem hl. n. (a zpět) nahrazeny autobusy náhradní dopravy (NAD).
  • Spoje náhradní autobusové dopravy (NAD )budou v úseku Lovosice – Ústí nad Labem hl. n. (a zpět) vedeny podle přiloženého Výlukového jízdního řádu - trať 090.
  • Ostatní vlaky projíždějící vyloučeným úsekem mohou navýšit zpoždění až o 10 minut.

Omezení služeb ve vlacích:

  • Přeprava jízdních kol je v autobusech náhradní autobusové dopravy (NAD) vyloučena.
  • Přeprava cestujících na vozíku není v autobusech náhradní autobusové dopravy (NAD) garantována.
  • Přeprava kočárků je možná pouze do vyčerpání kapacity v autobusech náhradní autobusové dopravy (NAD).
  • Přeprava cestujících v 1. vozové třídě není v autobusech náhradní autobusové dopravy (NAD) zajištěna.

S ohledem na počet autobusů náhradní dopravy je nutno u skupinových přeprav cestujících (školní výlety, turistické akce apod.) nahlásit požadavek na přepravu. Požadavek je nutno uplatnit minimálně 72 hodin před plánovaným odjezdem, a to buď telefonicky na tel.: 221 111 122, nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru