VIDEO: Motorkář se zběsile řítil po dálnici! Kolem policistů se prohnal 240 kilometrovou rychlostí
Reprofoto video: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Policisté z dálničního oddělení Postoloprty v dopoledních hodinách prováděli výkon služby na dálnici D7, když se kolem nich prohnal motorkář na motorce Ducati 1250. Policisté se ihned za motorkářem vydali. V průběhu jízdy mu naměřili 240 kilometrovou rychlost.

"Ve chvíli, kdy mu dali pokyn k zastavení, tak jej respektoval a následoval policejní hlídku na nejbližší sjezd z dálnice. Policistům uvedl, že si je vědom, že tak vysokou rychlostí jel. Tomuto 44letému řidiči v současné době hrozí, že přijde o řidičské oprávnění na dobu 6 měsíců až 1 roku a dále mu hrozí pokuta až do výše 10 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru