Kdosi se nelidským způsobem zbavil psa. Našli ho uvázaného u stromu hluboko v lese
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 7. června ve 14:20 bylo na služebně střekovských strážníků přijato telefonické oznámení, kde oznamovatelka službukonajícímu strážníkovi sdělila, že v lese nad Novou Vsí je u stromu uvázaný pes. Na místo ihned vyjela hlídka strážníků společně s psovodem. Zde se strážníci spojili s oznamovatelkou, která uvedla, že pes je uvázaný cca. 300m od cesty, hluboko v lese.

Hlídka společně s oznamovatelkou zašla na místo, kde psa za pomocí odchytové tyče od stromu odvázala (pes byl bojácný a agresivní). Poté co se pes uklidnil, byl mu nasazen služební obojek a následně dopraven do vozidla strážníků, kterým byl převezen do Městského útulku pro opuštěná zvířata, kde byl předán příslušné pracovnici. Majitele zvířete se zatím nepodařilo zjistit a na jeho ztotožnění se dále pracuje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru