Muž po neshodách v baru rozbil okénko u auta a pořezal se na ruce
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 8. července v 3:50 byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Neštěmická, kde dle přijatého telefonického oznámení mělo docházet u baru Chelsea k fyzické potyčce.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se zde nachází zraněný muž mladšího věku bytem Předlice, který měl pořezanou pravou rukou a jeho otec, bytem Trmice. Dotyční hlídce sdělili, že se nepohodli s někým v baru, vyšli ven a mladší z dvojice mužů pěstí rozbil okénko u parkujícího osobního vozidla Ford, čímž si způsobil řezné rány na ruce.

1807mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Hlídka muži poskytla první pomoc a na místo přivolala zdravotní záchrannou službu, která si zraněného muže od strážníků převzala k dalšímu ošetření. Strážníkům se podařilo zjistit majitele vozidla, ale ten situaci nechtěl nijak řešit s tím, že se jedná o osoby blízké a škodu na vozidle si vyřídí v rámci rodiny.

1807mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru