Úřady odebraly chovateli z Ústí osm zanedbaných psů. Údajně je měl týrat
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 3. 8. v 10.00 hodin, provedla na žádost správního orgánu hlídka Kynologické služby Městské policie Ústí nad Labem ve spolupráci s Policií ČR a Krajskou veterinární správou odebrání osmi psů nezodpovědnému chovateli ze Severní Terasy.

Odebrání psů proběhlo na základě provedení předběžného opatření, vydaného správním orgánem ve věci podezření ze spáchání přestupku na úseku týrání zvířat, ze kterého byl podezřelý pětadvacetiletý chovatel z Ústí nad Labem. Odebraná zvířata byla převezena do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde setrvají až do rozhodnutí příslušného správního orgánu.

1008psikz2

1008psikz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru