Řidič v Mojžíři naboural a utekl do přilehlého domu. Strážníci zjistili, že auto je kradené
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 7. září v 11:37 byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Jindřicha Plachty, odkud telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že se ve zmiňované ulici fyzicky napadají lidé.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že zde došlo k dopravní nehodě, u níž se nacházely dotčené osoby a pokřikovaly na sebe. Na místě se nacházel i muž středního věku, který byl označen jako spolujezdec osoby, která dopravní nehodu způsobila.

1309nehodakz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Od přihlížejících svědků nehody bylo zjištěno, že řidič vozidla z místa nehody utekl do přilehlého domu, kde má trvalé bydliště. V tu chvíli se na místo dostavila hlídka PČR, kterou byl řidič nalezen ve vyšších patrech uvedeného domu.

Šetřením bylo zjištěno, že dotyční předešlého dne společně odcizili v centru města osobní motorové vozidlo, tovární značky Peugeot, kterým způsobili šetřenou dopravní nehodu. Celou událost si k dalšímu šetření převzala Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru