Konvalinkový Vrch - Ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže železného šrotu a vloupání do dvou zahradních chatek na Konvalinkovém Vrchu policisté z obvodního oddělení Všebořice. Podezřelý dvacetiletý muž v průběhu tří týdnů vnikl na několik zahradních parcel, kde následně odcizil různý kovový materiál.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že v únoru letošního roku byl mladík podmíněně odsouzen za majetkovou trestnou činnost. „Do dvou chat se vloupal, ale nic z nich neodcizil, pouze v nich přespal," dodala policistka.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Zahrádkářská kolonie na Konvalinkovém Vrchu se po vyhoření nedalekého hotelu Máj stala útočištěm pro bezdomovce. Situace se natolik vyhrotila, že zahrádkáři začali parcely postupně opouštět. Jak uvedl jeden ze stálých zahrádkářů Maxmilián Dzurko, situace se pomalu rozsáhlými policejními kontrolami začala lepšit k lepšímu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru