Ústí nad Labem - Rozsáhlou rekonstrukcí projde v době od 22. července 2015 do 30. září 2015 přízemí pavilonu D2 Dětské kliniky Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice, o. z. Důvodem je vybudování dětské Emergency, stacionáře a centrálních šaten pro zaměstnance.

Mapka k rekonstrukci, která uzavře vchod pavilonu D2 (dětská pohotovost). Zdroj: www.kzcr.eu

Z důvodu stavebních prací dojde od 22. července k uzavření hlavního vchodu pavilonu D2, které potrvá až do konce září 2015. Pacienti mířící na dětskou pohotovost, do příjmové ambulance Dětské kliniky a na jednotlivá oddělení sídlící v pavilonu D2 budou muset využívat vchodu do pavilonu D1. Návštěvy budou provizorně využívat zadního vchodu do objektu D2. Rekonstrukce prvního a druhého podlaží pavilonu D2 si rovněž vyžádá omezení parkování na přilehlém parkovišti.

Rekonstrukcí se přesune dětská pohotovost i příjmové ordinace z přízemí pavilonu D2 do ambulantní části pavilonu D1. Ambulantní pohotovost pro děti a dorost bude nadále ordinovat ve všední dny od 18:00 do 21:00 hodin. O víkendech a ve svátek od 09:00 do 20:00 hodin.

Rekonstrukce pavilonu si vynutí také uzavření lůžkové části porodnice (šestinedělí) – nadstandard, která sídlí v druhém podlaží pavilonu D2. Přes oddělení povede dočasně cesta mezi jednotlivými pavilony Dětské kliniky. Trasa mezi jednotlivými budovami bude označena směrovkami na podlaze. Posílena bude také služba informací, kdy pracovníci poradí pacientům s orientací na jednotlivé ambulance a oddělení Dětské kliniky nebo je doprovodí.
Rekonstrukci pavilonu D2 bude provázet zvýšená hluková zátěž. Stavební práce potrvají každý den od 6.00 do 22.00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru