Společnost ADLER pomáhá zrakově postiženým
ADLER pomáhá zrakově postiženým. 3x zdroj foto: archiv společnosti
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Částku čtyřicet tisíc korun věnoval přední výrobce reklamního textilu společnost ADLER Czech ústeckému TyfloCentru jako příspěvek na pořízení Braillské tiskárny pro klienty z celého Ústeckého kraje.

Finanční dar převzala z rukou statutárního ředitele firmy ADLER Radka Veselého ředitelka ústeckého TyfloCentra Alena-Kristina Bašníková. Podle jejich slov je nově pořízená tiskárna jedinou v kraji, která je plně k dispozici nevidomým spoluobčanům.

Jak připomněla personální ředitelka ADLERu Jana Kučerová, s ústeckým TyfloCentrem začala firma spolupracovat už před čtyřmi lety v oblasti masáží, přispěla i jejím klientům na výletní aktivity. Spolupráce by mohla pokračovat i v rámci přednáškové činnosti ze strany TyfloCentra a především konkrétní prezentace technologií pro nevidomé. Jedním z témat, které obě strany na setkání diskutovaly, byla i možnost tisku informačních etiket pro textil v Braillově písmu. Zástupci firmy ADLER se zatím s takto specifickým požadavkem nesetkali, nicméně možnost nabídky této služby pro nevidomé zákazníky by zatraktivnila stávající obchodní činnost.

 

0206 adler3

0206 adler2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru